Suzan Hourieh Lindberg – Våga ifrågasätta!



Suzan har flera års erfarenhet av att jobba med mångfald och inkludering ur ett kommunikations- och affärsperpektiv. Den här mäktiga kvinnan är ansvarig för mångfalds och inkluderingsarbet på Volvo Car Mobilitys mobilitetsservice M. Bland annat driver hon inkluderingsnätverket The Social Few. 



Den här mäktiga kvinnan berättar mer om 

– Konsten att vara tydlig och ifrågasätta negativa kommentarer 
– Tips till dig som är orolig över karriären och bli mamma 
– Hur bemöter man människor som utesluter dig 
– Hur hittar man en mentor som ger dig skjuts i karriären 

Våga ifrågasätta 

”Våga ifrågasätta” säger Suzan H Lindberg, Hur bemöter man de negativa och giftiga kommentarer? Oavsett om det beror på att du har publicerat en bok, fått ett nytt jobb, eller för att det helt enkelt går bra för dig. Vissa människor kommer alltid att vara kritiska eller negativa. Det kan vara en svårt att hantera denna negativitet. Jag håller med henne, att ta kritik handlar inte bara om att stå och ta emot, om den inte är relevant måste du också våga ifrågasätta och spegla frågan. 

Vi pratar även väldigt mycket om exkludering, mobbning och situationer som får en att känna sig utanför. Jag har nolltolerans för människor som får andra att känna sig utanför, som mobbar och slänger nedlåtande kommentarer. Att det kan svida i hjärtat är ett för svagt ord. Att ge rätt stöttning kan förändra och berika andras liv, var snäll och ödmjuk mot dina medmänniskor, var den som välkomnar och inkluderar, var ödmjuk och jordnära, var en dörröppnare! 

Kommentarer